HBD 2019

Dat was hem dan alweer. Alweer een weekje Huttenbouwdorp erop zitten, wij zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten.

Voor de 35e keer hebben we het weer geflikt, samen met jullie en onze super vrijwilligers, om er weer een topweek van te maken! Super bedankt allemaal!!

Deze topweek heeft ons weer veel energie gegeven om ons in te zetten voor nog een editie huttenbouwen! Wij gaan dus snel weer beginnen met het organiseren van editie 36! Heel veel plezier met nagenieten van de foto’s en hopelijk tot volgend jaar!

Bij deze willen we ook al onze sponsoren weer bedanken, welke ervoor gezorgd hebben dat het überhaupt mogelijk is om dit evenement te organiseren. Super!Uiteraard zijn er dit jaar ook weer foto’s gemaakt tijdens het Huttenbouwdorp 2019!
Deze foto’s zijn weer te bekijken via ons Google Account!:

De foto’s zijn hier te bekijken:

Maandag: ..::Klik hier::..
Dinsdag: ..::Klik hier::..
Woensdag: ..::Klik hier::..
Donderdag: ..::Klik hier::..
Vrijdag: ..::Klik hier::..

Onze excuses voor het ongemak, wij krijgen veel vragen over de locatie van Huttenbouwdorp 2019! Helaas is er een foutje geslopen in ons programmaboekje, welke uitgedeeld is op de scholen. Deze is ..::HIER::.. te downloaden.

De exacte locatie kunt u vinden op de volgende pagina: ..::Klik hier::..

Houd er ook rekening mee dat de entree prijzen veranderd zijn, de kosten per dag zijn dit jaar uitgekomen op €5,- per dag per kind.
Ook is het mogelijk een bandje te kopen voor slechts €18,- per kind. Uw kind heeft hiermee de gehele week toegang tot het huttenbouw veld. Met uitzondering van de kinderdisco op donderdag. Deze kost slechts €1,-![/vc_column_text][vc_separator][vc_single_image image=”1196″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ook voor dit evenement kun je bij leergeld terecht, we hopen van harte dat jullie er bij zijn!
 
Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!
 
Via 100 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.
 
https://www.leergeld.nl/groningen/doe-een-aanvraag-afdeling-zuid/