HBD 2015

Voor alle foto’s klik hier !!

Maandag

De grote dag dat alle vrijwilligers alles gingen opbouwen en wat hadden we er super weer bij! Om 9 uur begonnen we, de eerste spullen kwamen van de gemeente en de hele dag door werd er hout gebracht. Iedereen had het druk met dingen ophalen en dingen klaar zetten, de laatste activiteiten werden geverfd en ook naar het veld gebracht! Super om iedereen zo bij elkaar te zien en als een team te zien samen werken!

———————————————————————————————————

Dinsdag

De grote dag voor alle kinderen! HBD begint!!!
Om 9 uur stonden er al vele kinderen voor het hek en om 5 over deden we de kassa’s open! Wat hadden alle kinderen er weer veel zin in! Super leuk om te zien natuurlijk, wij vrijwilligers doen het daar natuurlijk ook voor! Anne Meiboom hield zijn speech en daarna mochten alle kinderen los gaan! Leuk slepen met pallets en om hulp vragen bij de grote pallets, volgens mij hadden ze al vele ideeën om een leuke hut te bouwen! Iedereen was super bezig, de kinderen hadden veel lol en plezier! In de middag werden zakjes snoep uitgedeeld en konden ze meedoen met het spel Donald Duck Spel. Helaas was er af en toe een bui, maar dat mocht de pret van deze dag niet bederven! Gelukkig kwam de zon ook nog terug! Bedankt voor deze super dag iedereen!

———————————————————————————————————

Woensdag

De 2e dag alweer, en vele kinderen stonden er om kwart over 9 ook! Ze hadden allemaal weer zin om verder te gaan met bouwen. Ondanks het wissel achtige weer bleven de meesten zelfs tijdens de buien gewoon door gaan met timmeren en zagen, ze lieten zich niet uit het veld slaan! Tussen de middag kwamen er snacks van AnyTime en dat is altijd weer een groot feest! Daarna konden ze mee doen aan het spel: Zeven dwergen spel, waar je verschillende spellen kon doen. Vele deden eraan mee en hadden veel lol met de spellen, wat ook erg leuk georganiseerd was! Vandaag stopten we een uur eerder want de kinderdisco hadden we ook om 19.00 uur. Wat kwam iedereen leuk verkleed hierop af! Ene in de badjes of in sportkleding sommige als prinses, ze hadden hun best weer gedaan! De vrijwilligers deden ook goed mee met de liedjes die voorbij kwamen, van kabouterplop dans tot de Macarena! één groot feest! Was weer een geweldige dag!

———————————————————————————————————

Donderdag

Om kwart over 9 gingen de kassa’s weer open voor de 3e dag! En alle kinderen druppelde binnen, ongeveer 285 kinderen waren weer vrolijk aan het timmeren of de hut mooi aan het versieren! Daarnaast was bij de activiteitentent nog de mogelijkheid om je te laten schminken of gezellig te gaan knutselen. Rond 13.00 uur kregen alle kinderen een zakje chips en de hele dag door kon je ranja krijgen, dat was weer smullen natuurlijk! Daarna konden ze meedoen aan de activiteit woudlopers spel, waar vele kinderen weer op af kwamen om even wat anders te doen dan timmeren. Om kwart voor 4 moest iedereen weer opruimen en om 16.00 uur gingen alle kinderen weer naar huis. Helaas zijn er weinig foto’s gemaakt deze dag door het slechte weer.

——————————————————————————————————–

Vrijdag

De laatste dag is alweer aangebroken en wat vloog de week voorbij zeg! Tot 11.00 mochten ze de hut nog afmaken en daarna nog even netjes opruimen om de hut, want daar werd ook op beoordeelt door de Jury! Vanaf 11.30 was de jury (Henk van Hemmen, Jan Louwes, Fred (Torion) en Anne Meiboom(Vrijwilliger)) aan het rond lopen en alle hutjes werden beoordeeld. Na de beoordeling kwamen de kinderen naar de circustent en om 12.30 was de prijsuitreiking, iedereen wou natuurlijk graag winnen! De top 3 was gekozen, en ze kregen allemaal een medaille, nummer 1 kreeg er nog een beker bij. Daarna kon je gaan trefballen of een knakworst/marsmellow opwarmen bij de bbq, om 13.15 uur kwam de brandweer met sirenes de hoek om en werden de waterspellen van hun klaargezet. Wat hadden de kinderen een plezier en gelukkig scheen de zon ook! Velen hadden zwemkleding bij zich en konden daarna weer de droge kleren aan doen. Rond 14.00 uur was de bult bij elkaar geschoven door de gemeente en deed de brandweer de bult in de brand, nog even een groepsfoto van de vrijwilligers en de week afsluiten! Wat was het een prachtige week!!

Iedereen bedankt voor de geweldige week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.