ONLINE TICKETS KOPEN

YES! Vanaf nu is het mogelijk om online tickets aan te schaffen!!

Via onderstaande link is het mogelijk om je ticket aan te schaffen. Na het voltooien van de stappen, ontvang je een QR code van ons. Bewaar deze goed!!

Ook is het mogelijk om meerdere tickets in één keer aan te schaffen, per ticket graag alle gegevens invullen zodat bij calamiteiten wij snel kunnen schakelen mocht het nodig zijn.

Eventix Ticketshop

Hopelijk tot dan!

Huttenbouwdorp Haren 2022 gaat van start!

Dag allemaal!! Yes, achter de schermen waren we druk bezig! Vraag je je misschien af, waarmee? Nou wij vrijwilligers stonden er opeens alleen voor.. normaal hadden wij op de achtergrond altijd wat back-up van Torion en Vlechter. Maar die vielen beide weg, toen was het even denken, hoe nu verder⁉️Huttenbouwdorp moest blijven bestaan natuurlijk‼️🔨Als snel kwam het besluit om een eigen stichting te worden, daarvoor moest uiteraard wat in gang worden gezet MAAAAR..Het is E-I-N-D-E-L-I-J-K officieel 🎉🎉 9 mei 2022 zijn wij officieel een stichting geworden❗️

Kort geleden al aangegeven dat we zeker niet stil hebben gezeten. Niet alleen met het bericht hierboven over onze stichting, daarnaast hebben we ook al zeker meer dingen besproken.

Wannnttttt, het thema en veld zijn ook bekend!🎊

‼️ RESERVEER DE WEEK: wk29 19-7 t/m 22-7 ‼️
‼️ let op: ticket kopen verplicht en VOL=VOL‼️

Binnenkort geven we aan dat er via deze website een ticket gekocht kan worden